Lépj kapcsolatba velem!

Feliratkozás

Backstage

Költözés

goldfish jumping off to new home from his overcrowded fishbowl

Kellett már egy saját hely. Ez már csak az enyém és az én szabályaim játszanak.

Ez a költözés azonban egyenlőre csak virtuális. Próbálkoztam már többféle blogrendszerrel, de minden ingyenes oldalnak előbb-utóbb zavartak a korlátai.
Ahol variálhattam a design-t, ott mindenféle reklámok ütötték fel a fejüket az blogomon. Ahol meg nem volt reklám, ott meg kevés volt a hely, vagy nem tetszettek a sablonok. Ez van, egy kicsit válogatós vagyok. Vagy túl igényes.
Az előbbi lehet, hogy kifejezőbb, az utóbbi viszont jobban hangzik 🙂

A lényeg viszont az, hogy a www.binkl.hu már valóban a saját tárhelyes birodalmam, ahova egyenlőre a Megtörtént fedőnevű blogom tartalma költözött át (hátrahagyva a meglepő és jól eső látogatottsági statisztikáit). A blog persze nem minden, innen üzemel majd az online fotógalériám és majd egy játék oldala is.

Éppen ezért, ne lepődj majd meg, ha a többi projektet is elindítom, egy belépő oldallal fogsz majd találkozni a cím beírása után, ahonnan tetszés szerint tovább navigálhatsz arra az oldalra, amelyik érdekel.

Most egyenlőre kellemes időtöltést és olvasgatást kívánok! Hamarosan újra jelentkezem. Addig is, reklám! …ja nem, itt már nincsenek reklámok. Végre!

FELIRATKOZÁS A BLOGRA

E-mailben kaphatsz értesítést az újonnan megjelenő cikkekről.

Következő cikk:

Átalakulás

Ezt se hagyd ki:

Három, kettő, egy…

Ezek is érdekelhetnek

Fent vagyunk a Threads-en is

Ajánlók

„Csak csendben, csak halkan…”

Gondolatok

Szocializálódtunk

Backstage

Felpörögtünk!

Backstage

FELIRATKOZÁS A BLOGRA

E-mailben kaphatsz értesítést az újonnan megjelenő cikkekről.

Szabista! Blogazin ® A blogon szereplő tartalmak más helyeken történő publikálása csak az oldal, mint forrás megjelölésével engedélyezettek.

Kapcsolat
FELIRATKOZÁS A BLOGRA

E-mailben kaphatsz értesítést az újonnan megjelenő cikkekről.