Lépj kapcsolatba velem!

Feliratkozás

Ezt Neked!

Az idő színe

A mobiltelefonok elterjedésével alapvetően egyre kevesebben érzik úgy, hogy funkciója miatt karórát is viseljenek. Akik viszont mégis, azok többnyire stílusosan teszik.


Rájuk gondolt a ZIIIRO nevű cég, aki megalkotta ezeket a formabontó időmérő kütyüket. Az újszerű “ketyegők” különlegessége, hogy klasszikus értelemben vett mutatókat nem találunk rajtuk, viszont adott két darab, színéből átlátszóba futó műanyag lap, így a pontos időt pl. a kék (óra) és sárga (perc) színekből, vagy épp azok zöldes metszeteiből olvashatjuk le.

Persze vannak azért kevésbé elvonatkoztatott megjelenítésű számlapos verziók is. Ezeken első ránézésre is könnyebben értelmezhető, jól elkülönülő formákat forgatnak, szinte ugyanannyiért. Na igen, ez a megjegyzés sem volt teljesen véletlen, hiszen ezeknek az óráknak a kapcsán az árukra is ki kell térnünk: egészen pontosan marha sokba kerülnek 🙂

Komolyra fordítva a szószt, az áruk 110 és 179 euró között mozog, bár a közelgő Valentin-nap miatt ez utóbbi összegért most akár két extravagáns időmérőt is magunkénak tudhatunk.
Hiába no, az idő pénz. És tényleg.

Ha nem is tudnál ezután nélküle élni, a logóra kattintva megrendelheted a fenti változatot, vagy valamelyik színes csoda testvérét.

Ziiiro logó

FELIRATKOZÁS A BLOGRA

E-mailben kaphatsz értesítést az újonnan megjelenő cikkekről.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Fényév távolság

Lavina

FELIRATKOZÁS A BLOGRA

E-mailben kaphatsz értesítést az újonnan megjelenő cikkekről.

Szabista! Blogazin ® A blogon szereplő tartalmak más helyeken történő publikálása csak az oldal, mint forrás megjelölésével engedélyezettek.

Kapcsolat
FELIRATKOZÁS A BLOGRA

E-mailben kaphatsz értesítést az újonnan megjelenő cikkekről.