Lépj kapcsolatba velem!

Feliratkozás

Backstage

Témák forgatagában

Hogyan adhatok ilyen címet egy bejegyzésnek ennyi csendben töltött idő után?

Mert az utóbbi egy év tényleg szinte némán telt. Legalábbis, ami a blog látványos működtetését illeti. Ugyanakkor az aktuális bejegyzés cím mégis érvényes, mert a háttérben sok vesződség árán jutottam el oda, ahova egyetlen lépésből is lehetett volna.

Ha a semmiből szeretném a blogot számottevő szintre hozni, elengedhetetlen, hogy valami olyat nyújthassak, ami nem merül el a mai blog-áradatban. Munkám során, az internetes tartalmakat nézve, de úgy általában az egész világon egyre inkább a látvány, az azonnali lenyűgöző hatás az, amire a legtöbb médium épít. A filmek kapcsán már szinte megszokhattuk, hogy az igazán értékes, elgondolkodtató sztorikat már nagyon is keresni kell. A speciális effektek, élethű műtájak és lények, a 3D, 4D, 5D… Mind azonnali élményt ígérnek, de a mögöttes tartalom sokszor valahol a semmi és a valami között konvergál. Sajnos ugyanezt látom ma az internetes információ áramlásban is, viszont ha a gondolatmenetben itt megállnék, úgy érezhetném, hogy szinte már felesleges is arra törekednem, hogy az akármi helyett valamit adjak az Olvasónak. Pedig lehetséges. Függetlenül attól, hogy személy szerint mit gondolok az egyes példaként felhozott oldalakról, de a Facebook, a Youtube, Twitter, vagy akár a manapság sokszor idézett 444.hu sem a megjelenésével hódít. Ők abszolút bizonyítékai annak, hogy egy viszonylag puritán külső, érdekessé tett tartalommal is lehet népszerűbb, mint a lenyűgöző megjelenésű, de semmitmondó oldalak.

Szóval valódi értéket nyújtani nem könnyű. A könnyebbik út az lett volna, ha valamit minden áron posztolok, hogy a rendszeresség, a frissülés életben tartsa az oldalt. A nehezebbik út viszont szerintem célravezetőbb volt. Tájékozódtam. Ezzel ugyan kockáztattam azt, hogy a korábbi rendszeres olvasók elszoknak innen, hogy gyakorlatilag egy új kezdetet kell produkálnom, de akkor is ezt kellett lépnem.
Kellett, hogy egy kis pihenővel átlássam a mai trendeket, főleg azért, hogy lássam, mik azok, amiket biztosan NEM szeretnék elkövetni blogolás címén. Másrészt a témagyűjtés, és blog re-design is jelentős időt kért magának. Sosem gondoltam volna, hogy a blog arculata ennyi kérdést vet majd fel. Minél tovább kerestem a megfelelőt, annál inkább meg kellett győződnöm róla, hogy blogot főleg Nők írnak. Férfiak a blogger társadalom szerintem jelentős kisebbségét alkotják, leszámítva a kütyü-hír és tesztelő, vagy politikai oldalakat. Nos, a felhasználható igényes blog sablonok is leginkább nekik szólnak.

Így hát végre, nagy köröket futva, de megtaláltam azt, amit és ahogyan publikálni szeretnék. Ezentúl igyekezve még igényesebben, még tartalmasabban és persze még rendszeresebben.

Mától tehát végre újraindulunk.

FELIRATKOZÁS A BLOGRA

E-mailben kaphatsz értesítést az újonnan megjelenő cikkekről.

Ezt se hagyd ki:

Zsebben is elfér

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

“Csak csendben, csak halkan…”

Gondolatok

Szocializálódtunk

Backstage

Felpörögtünk!

Backstage

Zsebben is elfér

Backstage

FELIRATKOZÁS A BLOGRA

E-mailben kaphatsz értesítést az újonnan megjelenő cikkekről.

Szabista! Blogazin ® A blogon szereplő tartalmak más helyeken történő publikálása csak az oldal, mint forrás megjelölésével engedélyezettek.

Kapcsolat
FELIRATKOZÁS A BLOGRA

E-mailben kaphatsz értesítést az újonnan megjelenő cikkekről.