Lépj kapcsolatba velem!

Feliratkozás

Letölthető cuccok

Filmlista-tervező

Idén tavasszal is ránk köszöntött az újabb Mozi Maraton, személyes kedvencem: a kecskeméti Malom Mozi jóvoltából.

A honlapjukon korrektül feltüntetésre került minden létező adat, ami alapján könnyen eldönthető: kétség kívül a legütősebb hétvége-kezdő program az övék.

De most komolyan: 3.490 Ft-ért akár 6 (!) jó filmet is megnézhetünk és ehhez a karszalag árából még 1.000 Ft-ot le is vásárolhatunk a büfében. 415 Ft / film eléggé ajándéknak mondható.

A cikk apropója

Na jó, a lényegre térek. Nem tudom, Te hogy vagy vele, de listát szervezni nem mindig könnyű. Különösen akkor nem, ha ennyi remek alkotás közül kell kiválasztanunk a minket leginkább érdeklő 6-os sorozatot. Maratonról maratonra jön a nagy ceremónia: a filmkezdési időpontokból és a film hosszát jelző percekből kimatekozni, hogy egyik teremből átérek-e a másikra!?
Csuda egy dolog, hogy ekkora a választék, de a létező (film eleje/vége lemaradás nélküli) kombinációk azért még mindig rejtélyek első látásra. No igen, és legyünk bármekkora mániákusok, azért időnként egy kis szünet sem árt bizonyos dolgokra…

Korábban a már jól bevált táblázatkezelős megoldással logikáztam ki a számomra legjobb verziót, és így az azonos ízlésű ismerőseimnek már csak annyi dolguk volt, hogy velem tartsanak.
Most eljött az idő, hogy kicsit univerzálisabb formában publikáljak Nektek egy listaszervező táblázatot, ami bízom benne, hogy jól jön az áprilisi maratonozáshoz.

Kattints a képre a nagyobb méretért!

[button color=”black” size=”big” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”http://www.binkl.hu/blog/wp-content/uploads/2017/02/MMM2017aprilisA4.jpg”]A4-es nyomtatható méretért pedig kattints ide![/button]

Feltételezem, a használata már nem okoz gondot, de a biztonság kedvéért: úgy jársz a legjobban, ha először megkeresed a legeslegvártabb filmet és kisatírozod azoknak a vetítéseknek a csikját, amikkel ez fedésben van. Jöhet a maradékok közül a második legtutibb és ismét kifirkálni az azzal párhuzamos vetítéseket, és így tovább, és így tovább…
Ezzel kényelmesen összejön a Te saját Best of válogatásod.

[alert type=red ]Figyelem! A cikk nem tartalmaz teljes körű tájékoztatást.
Ez a táblázat nem helyettesíti, csupán kiegészíti az eredetit.[/alert]

A filmekről, korhatár-besorolásokról, szinkronos/feliratos vetítésekről bővebb információt
a www.malommozi.hu weboldalon találhatsz.

Jó szórakozást!

FELIRATKOZÁS A BLOGRA

E-mailben kaphatsz értesítést az újonnan megjelenő cikkekről.

Következő cikk:

Júliusi tervező

Ezt se hagyd ki:

Mindenki

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

NYERTEM!

Mozista

Malom Mozi Maraton 2019. április

Mozista

Malom Mozi Maraton 2018. április

Letölthető cuccok

MMM2018 #1

Letölthető cuccok

FELIRATKOZÁS A BLOGRA

E-mailben kaphatsz értesítést az újonnan megjelenő cikkekről.

Szabista! Blogazin ® A blogon szereplő tartalmak más helyeken történő publikálása csak az oldal, mint forrás megjelölésével engedélyezettek.

Kapcsolat
FELIRATKOZÁS A BLOGRA

E-mailben kaphatsz értesítést az újonnan megjelenő cikkekről.