Lépj kapcsolatba velem!

Feliratkozás

Ajánlók

Elindult a Szabista Webshop!

Hogy mik vannak? És mik lesznek?

Már jó ideje készülök arra, hogy saját cuccokkal is előrukkoljak, de ennek megvalósítása eddig különböző okokból váratott magára. Az első termékek valójában már egy-két éve felkerültek, de eddig főleg egy rétegkollekció készült a Dacia Logan és Sandero Klub részére.

A második terméktípus egy „mókás” szájmaszk volt a Covid-időkre, de ezt azóta már töröltem és remélem már sosem lesz ilyesmire szükség.

Új termékek

Az első kategóriák megnyitásához már igazán Szabista hozzáállással indultam neki, így (ahogy várható is volt), a humor és az irónia elmaradhatatlan kellékei lesznek az új választható mintáknak.

Rögtön az első termék az új rezsi-korszakra hivatott reagálni. A médiából már annyiszor hallani, hogy a különböző intézkedések és persze főleg a lakosság mekkora rezsiharcot kell, hogy folytasson, hogy egyszerűen muszáj volt elkészítenem a Rezsiharcosok Klubja kategóriát, amiben most egy minimalista logót, de a későbbiekben még további grafikai variációkat fogok feltölteni.

Érdemes lesz időnként visszanézni a média felületeimre (blog, Facebook oldal, Instagram), mert az új bejelentésekkel itt biztosan találkozhatsz. Az elérhető termékválasztékot a webshopban tudod megtekinteni.

Technikai háttér

A termékek gyártását és logisztikáját (csomagolás és kiszállítás) Magyarország egyik, ha nem a legjobb és legismertebb POD (igény szerint gyártó) csapata, a Pólómánia végzi, így biztos lehetsz benne, hogy garantáltan minőségi alapanyagokra szintén minőségi nyomtatást is kapsz.

A Shop elérhetőségei

Igyekszem jelen lenni a legfontosabb közösségi felületeken is, hogy ne maradjatok le az újdonságokról, így elérhetővé váltak a következők:

Szóval nincs is már más dolgod, mint benézni ide és ha nem akarsz lemaradni az egyre jobb újdonságokról (miért is akarnál?), akkor kövesd be az oldalakat és az elsők közt értesülhetsz az új termékekről!

FELIRATKOZÁS A BLOGRA

E-mailben kaphatsz értesítést az újonnan megjelenő cikkekről.

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Szabista Telegram csoport bejelentő

Backstage

FELIRATKOZÁS A BLOGRA

E-mailben kaphatsz értesítést az újonnan megjelenő cikkekről.

Szabista! Blogazin ® A blogon szereplő tartalmak más helyeken történő publikálása csak az oldal, mint forrás megjelölésével engedélyezettek.

Kapcsolat
FELIRATKOZÁS A BLOGRA

E-mailben kaphatsz értesítést az újonnan megjelenő cikkekről.