Lépj kapcsolatba velem!

Feliratkozás

Backstage

Szabista Telegram csoport bejelentő

Meghívó a Telegram csoportba.

Ahogy az ember nap mint nap részt vesz a közösségi médiában és forgolódik a hírek világában, elkerülhetetlenül találkozik azzal a kimutatással, hogy egyre többen csalódnak a Facebook (Meta) platformban és alternatívákat keresnek. Ahhoz ma már nagy lelkierő kell, hogy az eddig kényelmesen megszokott interenetes, azonnali kapcsolattartási vágyunkat leküzdjük, de lehet olyan helyzet, amikor úgy érezzük, nem mindegy, kire bízzuk az adatainkat, kik tárolhatják az üzeneteinket.

A Facebook Messenger mellett, vagy még inkább helyett mostanában Magyarországon is egyre inkább teret nyer a Telegram üzenetküldő alkalmazás, amely ugyanúgy alkalmas szövegek, képek, zenék, videók, és egyéb fájlok továbbítására, mint a már jól ismert FB, de ennek a platformnak (még?) nem voltak adatkezelési gondjai, felhasználói adatok eladásáról szóló botrányai pedig végképp nem.

Tisztában vagyok vele, hogy blogokat „csak úgy” nem sűrűn látogat a közönség és a rohanó világunkban sokkal kényelmesebb, ha egy értesítésből egyértelműen megtudjuk, hogy van-e valami újdonság keresni valónk egy adott oldalon.

Éppen ezért döntöttem úgy, hogy a Szabista Blogazinnak is indítok egy saját Telegram csoport csatornát, amiben értesülhettek minden új posztról és egyéb, az oldallal kapcsolatos bejelentésről. Ha egy adott témát kibeszélni lenne kedved, azt is megtehetjük itt.

Az alkalmazás telepítése

Ha még nem telepítetted fel az alkalmazást a telefonodra és/vagy számítógépedre, az alábbi linkek segítségével megteheted:

iPhone/iPad alkalmazás
macOS alkalmazás

Meghívó

Amennyiben már telegramos vagy, az alábbi meghívó link segítségével csatlakozhatsz a Szabista Klubhoz:

FELIRATKOZÁS A BLOGRA

E-mailben kaphatsz értesítést az újonnan megjelenő cikkekről.

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Elindult a Szabista Webshop!

Ajánlók

Elmondanád?

Backstage

FELIRATKOZÁS A BLOGRA

E-mailben kaphatsz értesítést az újonnan megjelenő cikkekről.

Szabista! Blogazin ® A blogon szereplő tartalmak más helyeken történő publikálása csak az oldal, mint forrás megjelölésével engedélyezettek.

Kapcsolat
FELIRATKOZÁS A BLOGRA

E-mailben kaphatsz értesítést az újonnan megjelenő cikkekről.