Connect with us

Mozista

Egy legenda újjászületése

Ha megkérdezem, szerinted mik a leglegendásabb modernkori Disney-rajzfilmek, mi lenne a TOP3?

Számomra egyértelműen:

1. Oroszlánkirály

2. Aladdin

3. A dzsungel könyve

Alapvetően nem mindig vagyok oda azért, ha egy klasszikust remake-elnek, sőt mesék esetében a 3D-sítés egy külön izgalom faktor. (Nem A kis Vuk 2-ből szeretnék kiindulni, meg ugye az “csak” egy magyar próbálkozás volt, na de akkor is…)
Szóval a megszokott rajzfilmeknek azért megvan az ismert hangulata, még így felnőttebbként is, ezért ha agyonmodernizálunk valamit, akkor azt vagy nagyon szuperül szabad szerintem tenni, vagy inkább sehogy.

Persze, azért itt az is benne van a pakliban, hogy ezt az új verziót is a Disney csinálja, így az eléggé garancia lehet a minőségre, de mint tudjuk, a látvány nem feltétlenül tud elvinni a hátán egy egész filmet. Kell bele valami olyan plusz, amitől ez is felejthetetlen lesz. Már csak azért is, mert szerintem legutóbb a Szépség és a Szörnyetegnél ez nem igazán sikerült. Szinte hajszálpontos másolata volt a klasszikus elődjének.

Így még a nagy mesegyártó legújabb alkotásának is vegyes érzelmekkel vágok majd neki és nagggggyon kíváncsian várom, hogy mi sül ki belőle.

Nézd meg ezt a trailer-t és írd meg, ezek után Te milyenre számítasz?

Hírlevél

Add meg az e-mail címed és értesíteni foglak az újdonságokról!

Comments

A legnépszerűbbek

Legutóbbi cikkek

Címkék

Népszerűek mostanság

Egy liftben az Ikeával

Ezt Neked!

JÓKÉPŰSÉG INSTAGRAMON

Tippek

Sarkonjárók figyelem!

Ezt Neked!

Iskolarendszer a vádlottak padján

Lavina

Hírlevél

Add meg az e-mail címed és értesíteni foglak az újdonságokról!

Copyright © 2018 Szabista! Blogazin. A honlapon található információk megosztása csak az oldal, mint forrás megjelölésével engedélyezettek!

Connect
Hírlevél

Add meg az e-mail címed és értesíteni foglak az újdonságokról!