Lépj kapcsolatba velünk

Ezt Neked!

Sarkonjárók figyelem!

Újabb extrém városi “jármű” a láthatáron!

Újabb extrém városi “jármű” a láthatáron!

A klasszikus, lábbal hajtós rollerek újra divatba jötte mellett szinte kötelező módon szaporodtak el az elektromos hajtású modellek is. Már a hoverboard sem akkor szám már, mint ezelőtt kb. 2-3 évvel. Most viszont olyan cuccot lehet már Magyarországon is kapni, amire eddig nem is gondoltam volna.

Emlékszel még, mekkora menőségek voltak azok a cipők, amiknek a sarkukba görkorcsolya-szerű kerekek voltak építve és egy derekas nekifutás után jó pár métert csúszhattál vele? A kerekek szinte nem is látszódtak, így olyan volt, mintha nyáron is jégen csúsznál 🙂

Razor - Jetts Heel Wheels, zöld

Ezen a trenden lendítve egyet jelent meg a cipőre csatoltható Razor Jetts Heel Wheels sarokkerék, amivel szinte bármely kedvenc cipődből járművet készíthetsz, illetve az motorizáltság jegyében az alábbi Razor Turbo Jetts, amivel már komoly állandó sebességre is képesek lehetünk.

Razor Turbo Jetts

A cipőbe építettség ellen egyelőre előnyként fogható fel, hogy induláskor eldöntheted, szeretnéd-e használni az utad során. Méretüket tekintve pedig bőven megfelelőek ahhoz, hogy egy hátizsákban ott legyenek, mint közlekedési opció.

A Torbo Jetts működési elvét tekintve két masszív sarok-készülék, amiből az egyik “lábfejfelbillentős” tag motorizált, míg a másik szabadonfutó kerekes, amolyan utánfutóként. Szimmetrikus kialakításuk miatt Te döntheted el, hogy melyik legyen a domináns, vontató-lábad, ami hosszabb városi túrák esetében ugye váltogatott is lehet. Amíg az akksi bírja…

Vettél már ilyet? Van hasonló eszközről tapasztalatod? Ha igen, oszd meg velünk a hozzászólásoknál!

Hírlevél

Add meg az e-mail címed és értesíteni foglak az újdonságokról!

Hozzászólások

A legnépszerűbbek

Legutóbbi cikkek

Címkék

Népszerűek mostanság

Malom Mozi Maraton 2019. április

Mozista

Egy legenda újjászületése

Mozista

Egy liftben az Ikeával

Ezt Neked!

JÓKÉPŰSÉG INSTAGRAMON

Tippek

Hírlevél

Add meg az e-mail címed és értesíteni foglak az újdonságokról!

Copyright © 2018 Szabista! Blogazin. A honlapon található információk megosztása csak az oldal, mint forrás megjelölésével engedélyezettek!

Kapcsolat
Hírlevél

Add meg az e-mail címed és értesíteni foglak az újdonságokról!